Bioline-Jato

ÜGYFELEINK RÓLUNK

Fantasztikus a minőség! Mindennel teljesen meg vagyok elégedve.

Nagy Mariann
kozmetikus


 

Kutatás és fejlesztés:

Természet és tudományos kutatás
Az összes BIOLINE készítménye természetes ültetvények termékeiből, a legfejlettebb tudományos kutatások felhasználásával kerül előállításra.


Biztonság és minőség

Saját, professzionális kozmetikai, vegyész, dermatológus és biológus csapatuk fáradhatatlanul dolgozik új, biztonságos, egyedülálló kozmetikai termékek előállításán, megtartva a teljesen természetes alkotóelemek egészséges hatását.
Korszerű laboratórium és modern termelő egység áll a BIOLINE termékek mögött, így folyamatosan garantált a termékekben a biztonság, a megbízhatóság, és a minőség.


Fejlesztés

A hagyományos liposzómáktól a jelenleg ismert mikrokapszulákon át az egyrétegű rendszerekig:
Innováció az értékes funkcionális hatóanyagok továbbítási rendszerében csak egy a BIOLINE sok kutatási irányából, amelyek minden szépségápolási témában a presztízs kozmetikai termékek előállítását célozzák meg.

 

Termékgyártás:

A BIOLINE természettudományos alapokra építve, levédett innovációs eljárással egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.  Természetes és biotechnológiai úton előállított legmodernebb hatóanyagai speciális részecske méretű több rétegű Nanosomákba csomagolva jutnak a bőrbe. Ezek a Nanostruktúrák megvédik a hatóanyagokat, fokozzák mennyiségi penetrációjukat és biztosítják mélyre hatolásukat a bőrben.
 A BIOLINE termékekkel egyszerű feladat a bőr ápolása és védelme.
A különböző bőrállapotoknak megfelelően rendelkezésre állnak az alap ápolószerek mellett a különleges kabincsomagok egy intenzív kozmetikai kezeléshez, maximális választási lehetőséget nyújtva a kozmetikusnak, a vendég szükséglete szerint.
"nálunk a tapasztalat és a kutatás kéz a kézben járnak"

 
Bioline-Jato Italy
Referencia szalonok
Megrendelés, szállítás
Oktatás, továbbképzés
Kutatás, fejlesztés
Csatlakozz hozzánk!
Elérhetőségek
Adatvédelem

Ügyfélszolgálat:
06-1/614 9718

BioTrend Beauty Kft.
Cím: 1141 Budapest,
Örs vezér útja 24.
Tel./Fax: 06-1/614 9718
Mobil: +36 30/900 9914
E-mail: info@bioline-jato.hu